Helyi közélet

2014.11.05. 16:52

Az élet értelme, egy abszurd léthelyzetben

Debrecen – <em>Mint a fagyöngy</em> című előadásával vendégszerepel a cívisvárosban a sepsiszentgyörgyi<strong> M Studio</strong>. A produkciót november 7-én, 19 órától a Víg Kamaraszínházban láthatja a közönség. A darab rendezője Gemza Péter, a Csokonai Színház művészeti vezetője – tudatta a debreceni teátrum.

Debrecen – Mint a fagyöngy című előadásával vendégszerepel a cívisvárosban a sepsiszentgyörgyi M Studio. A produkciót november 7-én, 19 órától a Víg Kamaraszínházban láthatja a közönség. A darab rendezője Gemza Péter, a Csokonai Színház művészeti vezetője – tudatta a debreceni teátrum.

Az előadás Abe Kobo A homok asszonya című regénye nyomán született. Az alkotók elsősorban arra a kérdésre keresik a választ, hogy egy határhelyzetbe került ember miként találhatja meg az adott abszurd létformában élete értelmét.

A Magyar Színházak XXIV. Kisvárdai Fesztiválján Gemza Péter a szakmai zsűri döntése alapján, a szöveg, a mozgás, a díszlet, a látvány és a hangzásvilág szerves egységét megteremtő rendezői munkájáért elnyerte a Kisvárdai Várszínház és Művészetek Háza által felajánlott egyéni díjat – mutat rá közleményében a Csokonai Színház.

HBN

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában