Helyi közélet

2014.10.09. 16:33

Önkormányzati választások 2014 - Megtisztítaná a várost a Civil Fórum

Debrecen - A közbiztonságon és lakókörnyezet tisztasági állapotán javítana elsőként a Civil Fórum Debrecen Egyesület két képviselő-jelöltje, amennyiben döntéshozó helyzetbe kerül.

Debrecen - A közbiztonságon és lakókörnyezet tisztasági állapotán javítana elsőként a Civil Fórum Debrecen Egyesület két képviselő-jelöltje, amennyiben döntéshozó helyzetbe kerül. A 20. számú választókörzetet képviselni kívánó Hajdu Zsuzsanna csütörtöki tájékoztatóján kifejtette: a Darabos utcától egészen a Jerikó utcáig terjedő részeken elhanyagoltak a közterületek, így nem meglepő, hogy Debrecen város levegője az egyik legegészségtelenebb ma Magyarországon. Mint mondta célja az is, hogy a lakótelepeken legyenek kamerák és a polgárőrség kapjon szerepet ezen területek védelmében.

Fábián Péter a 17. számú körzet jelöltje a Darabos utcai, Csemete utcai és Bethlen utcai lakók panaszait orvosolva szeretné elérni, hogy e területeket újból ingyenes parkolóövezetekké minősítsék.

Kósa Márta polgármesterjelölt kifejtette: a megyeszékhelyen más nagyvárosokhoz képest nagyon magas a parkolási díj, amely így már nem a közlekedés szabályozásának eszköze, hanem a tömegközlekedés veszteségének pótlására szolgál.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában