Helyi közélet

2014.10.03. 16:12

Önkormányzati választások 2014 - Madarasi: A lakosság érdekeit szolgálja a városüzemeltetés!

Debrecen - Több pénzre és új szemléletre van szükség a városüzemeltetésben az MSZP szerint.

Debrecen - Több pénzre és új szemléletre van szükség a városüzemeltetésben az MSZP szerint.

A párt polgármesterjelöltje, Madarasi István és Somogyi László képviselőjelölt erről a Kishegyesi úton tartott sajtótájékoztatóján beszélt.

– A Tócóskertben élők többször kezdeményezték az új parkolóhelyek kialakítását, de érdemi előrelépés sokáig nem történt. A lakók számára az is elfogadhatatlan és nehezíti a közlekedést, hogy a parkolóbővítés, amit már a kampány során készre jelentettek, hetek óta áll – fogalmazott Somogyi László. A tájékoztatón elhangzott: esőzés idején bokáig érő tócsákat kell kerülgetni, mivel a vízelvezetők nincsenek karbantartva, ezek jól tükrözik a jelenlegi városvezetés felfogását.

Madarasi István szerint a jogos lakossági igényeket nem szabad azzal leseperni az asztalról, hogy nincs rá pénz. A városüzemelésnek nem a polgármesternek és a hivatalnak kell megfelelnie, hanem a lakosság érdekeit kell képviselnie – így a szocialisták polgármesterjelöltje.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában