Helyi közélet

2014.10.09. 16:26

Önkormányzati választás 2014 - Utakat újítana a DISZ

Debrecen - A Zöld utca egyirányúsítását, a hozzá kapcsolódó szervízút közvilágításának kiépítését és a Kassai úton egy kerékpárút kijelölését szorgalmazza megválasztása esetén Gráfel Sándor, DISZ 19-es választókerületet képviselő jelöltje.

Debrecen - A Zöld utca egyirányúsítását, a hozzá kapcsolódó szervízút közvilágításának kiépítését és a Kassai úton egy kerékpárút kijelölését szorgalmazza megválasztása esetén Gráfel Sándor, DISZ 19-es választókerületet képviselő jelöltje. Csütörtöki tájékoztatóján elmondta: sürgősen meg kell oldani a Hadházi út - Nyíl utca közlekedési csomópont átépítését, a körforgalom vagy jelzőlámpa kialakítását. Az Ady Endre sugárút és a Hadházi út közötti szakaszon a közvilágítás hiányosságaira is felhívta a figyelmet.

A politikus hangsúlyozta: nagy gondot okoz a rágcsálók, patkányok elszaporodása, ezért szükséges lenne a városban egy általános irtás, szintén fontos közegészségügyi és esztétikai feladat a gazos területek felszámolása, a nyitott szeméttárolók zárttá alakítása. Kassai Zoltán a 14-es kerület DISZ-es jelöltje szóvá tette, hogy kerületében elhanyagoltak a köztéri lépcsők, a babakocsi le- és feljárók, szinte mindenütt balesetveszélyesek.

A szavazók bizalmát játszóterek felújításával, fokozott rendőrségi járőrözéssel és a tócóskerti piac rendbetételével hálálná meg.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában