Helyi közélet

2014.10.01. 11:27

Lekapta a tolvajokat a kamera, hamar meglettek a lopott biciklik

Hajdúböszörmény, Hajdúvid - A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt eljárást folytat két fiatalkorúval szemben.

Hajdúböszörmény, Hajdúvid - A Hajdúböszörményi Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – miatt eljárást folytat két fiatalkorúval szemben.A rendelkezésre álló adatok szerint két kerékpárt tulajdonítottak el ismeretlenek 2014. szeptember 28-án 17 óra és 17 óra 30 perc közötti időben Hajdúviden, a Krúdy Gyula utcai játszótér mögötti parkból.

A 62 éves hajdúböszörményi és az 58 éves hajdúvidi nő a kerékpárokat a parkban lezáratlanul hagyta.

A térfigyelő kamera felvétele alapján a körzeti megbízottak tanúkutatást és adatgyűjtést végeztek, melynek eredményeként 2014. szeptember 29-én a két szabálysértőt beazonosították. A 16 éves hajdúdorogi és hajdúszoboszlói lakosokat a rendőrök 19 óra 50 perckor elfogták és előállították a Hajdúböszörményi Rendőrkapitányságra, ahol a körzeti megbízottak meghallgatták őket. Az ellopott kerékpárokat a nyomozó hatóság tagjai visszaadták a tulajdonosoknak.

- police.hu -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában