Helyi közélet

2014.09.21. 13:57

Összeszokott humortrió elkészíti a dzsemet

Debrecen - Jövő héten csütörtökön indul a Dumaszínház őszi előadás-sorozata a Lovardában.

Debrecen - Jövő héten csütörtökön indul a Dumaszínház őszi előadás-sorozata a Lovardában.

Aranyosi Péter, Badár Sándor és Kovács András Péter a Dumajam műsorral érkezik Debrecenbe.

Egyszerre lesz a színpadon a három humorista és egymás poénjaira, történeteire is reagálnak majd a közös dumaműsor alatt, melynek fontos szabálya, hogy ne ismerjék előre egymás műsorát, szórakozzanak maguk a nevettetők is, tudjon a másik olyat mondani, amin még a kollégák is meglepődnek.

Ha kocsival akar hazamenni…

„Összeszokott banda vagyunk és nagyjából érezzük, ha túl sokat szerepelünk. Mindenki bölcs önmérséklettel hagyja szóhoz jutni a másikat, bár azért ez nem egyszerű, de megtanultuk, hogy ha egyszerre beszélünk, a néző igazából egyikünket sem érti” – fogalmazott Kovács András Péter Karinthy-gyűrűs humorista. A színpadon ez bizonyosan komoly munkát igényel a poéngyárosoktól, különösen, hogy a stand up világrekordját több mint hét órában tartó Badár Sándor is a színpadon lesz.

„Betörtük Sándort, szájában a zabla! Általában egy autóban utazunk, így ha nem vonattal akar hazamenni, akkor kénytelen visszafogni magát a műsorban” – viccelődött Kovács András Péter.

A szeptember 25-én 19 órától kezdődő előadásra óriási az érdeklődés, érdemes korábban érkezni, a 18 órás kapunyitás után már elfoglalhatja a helyét a közönség.

Az előadásra belépőjegyek elővételben a Lovardában, a Campus Pont Jegyirodában, a Főnix Csarnokban, a Földkörüli Utazás debreceni irodájában, az IBUSZ irodában, a Kölcsey Központban, a Libri Könyvesboltban, a Líra Könyváruházban, az OTP Travelnél, a Tourinformban és a Napló-székházban (előfizetőknek kedvezménnyel) válthatók.

HBN-SZL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában