Helyi közélet

2014.09.24. 12:05

Önkormányzati választás 2014 | MSZP: éjjel legyen csend a belvárosban!

Debrecen - Az MSZP-t és az SZDSZ-t gyalázó falfirkák lefestése közben beszéltek a szocialisták.

Debrecen - Az MSZP-t és az SZDSZ-t gyalázó falfirkák lefestése közben beszéltek a szocialisták.A városvezetést nem izgatják az olyan közterületeken található gyalázkodó falfirkák amelyek nem rájuk vonatkoznak – jelentette ki Madarasi István, az MSZP debreceni polgármesterjelöltje a Tisza István és a Simonffy utca sarkon. Miközben erről beszélt, a háta mögött egyik aktivistájuk lefestette az MSZP-t és az SZDSZ-t pocskondiázó, nyolc éve ott lévő feliratokat.

A 11-es választókörzetben induló szocialista Suták Miklós képviselőjelölt szerint, a belváros azon része az elmúlt években sokat fejlődött ugyan, de lenne még tennivaló. A legfontosabbnak nevezte, hogy a Simonffy és a Bajcsy Zsilinszky utcai vigalmi negyedben az ott lakók nyugalmának biztosítása érdekében a rendőrség, valamint a polgárőrök hajnal kettő és reggel hat óra között hatékonyan lépjenek fel a rendbontókkal szemben.

Madarasi István ezt azzal egészítette ki, hogy újra szívesen látnának parkőröket.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában