Helyi közélet

2014.09.04. 11:01

Magyar Termék Nagydíj a Dispomedicor Zrt.-nek

Debrecen - A Dispomedicor Zrt. elnök-vezérigazgatója, Nagy Antal tegnap a Parlamentben átvehette a Magyar Termék Nagydíjat.

Debrecen - A Dispomedicor Zrt. elnök-vezérigazgatója, Nagy Antal tegnap a Parlamentben átvehette a Magyar Termék Nagydíjat.

Az elismeréssel elsősorban olyan vállalkozásokat díjaztak, amelyek termékei vagy szolgáltatásai előállításában kiemelt szerepet játszik az innováció, értékesítésükben pedig a munkahelyteremtés alapját is képező export tevékenység.

Hazánk legtekintélyesebb, önkéntes tanúsító rendszerének célja, hogy pozitív megkülönböztetésben részesítse a kiváló minőségű hazai termékeket és szolgáltatásokat, amellyel a fogyasztók döntését is segítik.

- Dispomedicor Zrt. -


Budapest, 2014. szeptember 3., szerda (MTI) - Hatvanhat magyar termék és szolgáltatás kapta meg az idén a Magyar Termék Nagydíjat, a pályázatot kiírók tanácsa nyolc nívódíjat ítélt oda, és tíz szervezet adományozott különdíjat. Az elismeréseket szerdán adták át az Országházban rendezett ünnepségen.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában