Helyi közélet

2014.09.11. 12:11

Előzetesben ül a berekböszörményi rabló

Berekböszörmény - A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint Berekböszörményben rabolta ki áldozatát. A bíróság elrendelte a 28 éves gyanúsított előzetes letartóztatását.

Berekböszörmény - A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint Berekböszörményben rabolta ki áldozatát. A bíróság elrendelte a 28 éves gyanúsított előzetes letartóztatását.Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a Biharkeresztesi Rendőrőrsön 2014. szeptember 8-án 8 óra 45 perckor tett feljelentést egy fiatal lány arról, hogy pár nappal korábban Berekböszörményben odament hozzá egy férfi és a mobiltelefonját követelte. A 17 éves lány ennek nem tett eleget, ezért a férfi megfogta és kicsavarta az áldozat kezét, melyből kiesett a készülék, amit a támadó elkapott, majd elszaladt.

Az esetet látta egy állampolgár, aki a sértett segítségére sietett és rászólt a férfira, hogy adja vissza a telefont, melynek a gyanúsított eleget tett, aztán elmenekült. A rendőrök a feljelentést követően megkezdték az adatgyűjtést, tanúkutatást, majd a beszerzett információk alapján azonosították a 28 éves S. Gyulát, akit elfogtak és előállítottak. A nyomozók a berekböszörményi lakost gyanúsítottként kihallgatták és bűnügyi őrizetbe vették.

A Debreceni Járásbíróság 2014. szeptember 10-én elrendelte a terhelt előzetes letartóztatását.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Biharkeresztesi Rendőrőrse a férfival szemben rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -


Berekböszörmény - A rendőrök elfogták és őrizetbe vették azt a férfit, aki a megalapozott gyanú szerint Berekböszörményben rabolta ki áldozatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában