Helyi közélet

2014.09.23. 09:18

Ha ebből a tányérból kínálják vendégségben, azonnal szóljon

Debrecen - Porcelánvázát és fali tányérokat vitt el az ismeretlen férfi egy debreceni lakásból.

Debrecen - Porcelánvázát és fali tányérokat vitt el az ismeretlen férfi egy debreceni lakásból.

A Debreceni Rendőrkapitányság 09010/3484/2014.bűnügyi számon rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen tettes ellen.

A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. augusztus 14-én 1 óra körüli időben, Debrecenben a Böszörményi úton egy ismeretlen férfi a nyitott konyhaablakon keresztül bejutott egy lakásba, ahonnan eltulajdonította az ott élő idős néni értékeit.

Az ismeretlen 25 év körüli, 170 centiméter magas, izmos testalkatú férfi az idős hölgy lakásából ellopott egy Herendi porcelánvázát, valamint 3 darab rézből és bronzból készült fali tányért.

A Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya kéri, hogy akiknek az elmúlt időszakban a mellékelt képeken szereplő értéktárgyakat megvételre kínálták, esetleg jóhiszeműen vásárolt hasonló dísztárgyakat, illetve azok akik a bűncselekményt látták vagy azzal kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek személyesen a Debreceni Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy hívják telefonon a nap 24 órájában elérhető 06-52/457-040 számot, illetve névtelenségük megőrzése mellett tegyenek bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén. A bejelentéseket a rendőrség bizalmasan kezeli.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában