Helyi közélet

2014.09.16. 10:39

Dalra „szaval” a humor-hős

Budapest - A Honeybeast <em>A legnagyobb hős</em> című dalának soraira reagál stand up sztorikkal a debreceni származású Orosz György humortársulatának öt férfi és egy nő tagja, a különleges kezdeményezés eredményét a Magyar Rádió szombati Rádiókabaréjában hallhatják.

Budapest - A Honeybeast A legnagyobb hős című dalának soraira reagál stand up sztorikkal a debreceni származású Orosz György humortársulatának öt férfi és egy nő tagja, a különleges kezdeményezés eredményét a Magyar Rádió szombati Rádiókabaréjában hallhatják.

A KO Media Studio Humortársulata a keddi felvételen „tétmérkőzést játszik”, ugyanis a produkció sikere esetén szeptembertől havonta kiválasztanak egy magyar slágert, amely segítségével a társaság igyekszik megnevettetni a hallgatóságot és közönség soraiban ülő meghívott énekest, jelen esetben Tarján Zsófiát. Mint mondta, kíváncsian várja, hogy a humoristákban milyen gondolatokat ébresztenek a dallal, arról nem is beszélve, hogy jó lesz újra a Rádiókabaré felvételén lenni, ahová sokszor elkísérte édesanyját.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában