Helyi közélet

2014.09.13. 11:55

Asztalt lopott a szomszédtól - Rendőrségi hírek a megyéből

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 9 személyt állítottak elő, ebből 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 8 személyt fogtak el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 9 személyt állítottak elő, ebből 3 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 3 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos, 2 könnyű sérüléssel végződött.

A Berettyóújfalui Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy csökmői lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. szeptember 12-én 13 óra körüli időben egy állampolgár telefonon arról értesítette a rendőrséget, hogy Csökmőn, az egyik ismerőse házából valaki ellopott két darab asztalt. A járőrök a helyszínre mentek, ahol felvették a kapcsolatot a sértettel, valamint adatgyűjtést végeztek. Az egyenruhások az egyik szomszédos ház lakóját igazoltatták, akinél megtalálták az eltulajdonított asztalokat. A 41 éves nő a rendőrök kérdésére beismerte, hogy ő lopta el a két asztalt, mert azokra szüksége volt. A rendőrök az intézkedés alá vont helyi lakost előállították a Berettyóújfalui Rendőrkapitányságra, ahol a meghallgatását követően – a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása érdekében – szabálysértési őrizetbe vették.

A Debreceni Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást egy 48 éves nő ellen. A járőrök 2014. szeptember 12-én 13 óra 20 perc körüli időben, a debreceni Pallagi úton érték tetten a helyi lakost, aki tiltott helyen, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedőknek. A rendőrök a nőt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vették a gyorsított bírósági eljárás lefolytatása céljából.

A rendőrök 2014. szeptember 12-én 18 órakor Debrecenben, a Róka utcán igazoltattak egy férfit. Az intézkedés során a járőrök megállapították, hogy a 35 éves helyi lakossal szemben a Debreceni Járásbíróság lopás vétség elkövetése miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. Az egyenruhások elfogták és a Debreceni Rendőrkapitányságra előállították B. Györgyöt, akit a nyomozók őrizetbe vettek.

A Debreceni Rendőrkapitányság tulajdon elleni szabálysértés – lopás – elkövetése miatt indított eljárást egy helyi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. szeptember 12-én 20 óra 15 perc körüli időben egy férfi bement az egyik debreceni áruházba, ahol a polcról levett egy üveg pálinkát, amit a zsebébe rejtett, majd fizetés nélkül távozott. Az üzlet egyik biztonsági őre észrevette a lopást, ezért visszatartotta a tolvajt, valamint telefonon értesítette a rendőrséget. A bejelentést követően a rendőrök a helyszínen elfogták és a rendőrkapitányságra előállították az 40 éves helyi lakost, akit a meghallgatását követően szabálysértési őrizetbe vettek. A férfi 72 órán belül bíróság elé áll.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában