Helyi közélet

2014.08.03. 13:00

Vihar verte fesztivál

Hajdúböszörmény - A szervezők felelősen döntöttek, amikor a rendezvényt idő előtt befejezték.

Hajdúböszörmény - A szervezők felelősen döntöttek, amikor a rendezvényt idő előtt befejezték.

Mintegy nyolcszáz fiatal bulizott a hajdúböszörményi KEXX Feszt Könnyűzenei Extrémsport Fesztiválon szombaton késő este, amikor ítéletidő kerekedett. Miután a városban több helyen fák dőltek házakra, villanyvezetékekre és pincéket öntött el a víz, a szervezők felelősen úgy döntöttek, hogy a vendégek és a fellépők testi épségét szem előtt tartva idő előtt véget vetnek a bulinak.

„A kiürítési tervnek megfelelően a katasztrófavédelem és a rendőrség munkatársai kiürítették a fesztivál területét. A helybeli fiatalokat hazaküldték, a többiek, akik távolabbról érkeztek (mintegy 400-an) pedig a városi sportcsarnokban kaptak helyet éjszakára. Számukra az önkormányzat biztosított ásványvizet” – mondta el a Napló érdeklődésére Madai Petra, a megyei katasztrófavédelem szóvivője, hozzátéve, hogy személyi sérülés nem történt.

A 23 éves Máté, aki a barátnőjével vett részt az egyébként jól sikerült bulin, kaján mosollyal az arcán így kommentálta az idő előtti zárórát: egy extrémsport fesztiválon kell ennél extrémebb végkifejlet?!

HBN-PA

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában