Helyi közélet

2014.08.28. 14:06

Önkormányzati választások 2014 | MSZP: Balra át az élhető városért

Debrecen - Bemutatta programját Madarasi István, a párt debreceni polgármester-jelöltje.

Debrecen - Bemutatta programját Madarasi István, a párt debreceni polgármester-jelöltje.

Az MSZP komolyan veszi az önkormányzati választásokat, de ezt helyi ügyként kezeli - jelentette ki Gőgös Zoltán, a párt elnökhelyettese az MSZP polgármester aspiráns bemutatására megtartott sajtótájékoztatón csütörtökön Debrecenben.

Madarasi István megválasztása esetén az eddigi városvezetési gyakorlathoz képest gyökeres fordulatot hajtana végre. Erre utal a Balra át az élhető városért címet viselő programja is. Részletesen beszélt az Új szemlélet, stílusváltás! programpontjáról, amelynek legfontosabb eleme, hogy a városvezetés tisztelje és szolgálja a városlakókat. A városházán létre kíván hozni egy szolgáltató irodát, aholo fogadják a lakossági felvetéseket, bejelentéseket és kezdeményezéseket, továbbá jogi tanácsokat is ad. Az ugyancsak létrehozandó munkacsoport pedig pártpolitikától függetlenül koordinálja majd a városfejlesztési javaslatokat.

A szocialista polgármesterjelölt javítaná a debreceniek életminőségét, a közvagyont és a közpénzt csak a köz javára fordítaná, fokozottan védené az épített- és a természeti környezetet, szorgalmazná a külterületek fejlesztését, valamint ösztönözné a gazdasági növekedést.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában