Helyi közélet

2014.08.24. 20:07

Nyárbúcsúztató a Kárpátiával

Nyíracsád – Pezsgett a levegő, izzott a hangulat, tombolt a tömeg Nyíracsádon.

Nyíracsád – Pezsgett a levegő, izzott a hangulat, tombolt a tömeg Nyíracsádon.

A nyírségi település önkormányzatának köszönhetően augusztus 23-án igazán emlékezetes, vérbeli koncerttel búcsúztatták a nyarat Nyíracsádon. Pezsgett a levegő, izzott a hangulat, tombolt a tömeg. Talán ezekkel a szavakkal lehet megközelíteni azt a fergeteges hangulatot, amit a Kárpátia zenekar koncertjén élhetett át a közönség, melynek soraiban a néhány évestől a hatvanasokig minden korosztály képviseltette magát.

A több száz helyi koncertező mellett sokan érkeztek a szomszédos településekről, sőt a megszállott rajondók távolabbról is követték kedvenc zenekarukat. A hangulatot a Radar együttes alapozta meg, majd a Kárpátia csapott a húrok közé. Feldübörgött a rock, megszólalt a „magyar szív”, a közönség pedig a zenekarral együtt énekelte a jól ismert dallamokat. A nyárbúcsúztató koncert végén a hatalmas tömeg egy emberként énekelte a magyar és a székely himnusz sorait.

HBN – KZE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában