Helyi közélet

2014.08.19. 12:49

Megvan a debreceni MSZP-s polgármesterjelölt

Debrecen - Hajdú-Biharban a négy évvel ezelőtti eredménnyel elégedettek lennének a szocialisták.

Debrecen - Hajdú-Biharban a négy évvel ezelőtti eredménnyel elégedettek lennének a szocialisták.

Az ország második legnagyobb városában az MSZP Madarasi Istvánt jelölte polgármesternek. A 54 éves, nagykereskedelmi céget irányító önkormányzati képviselő 1998. óta dolgozik a közgyűlésben. Számos bizottságban különböző tisztségeket töltött és tölt be jelenleg is. A jelöltséget azután vállalta el, miután a közös ellenzéki jelölt, dr. Szegedi István úgymond egzisztenciális fenyegetés miatt visszalépett attól - ismertette a szocialisták debreceni elnöke. Dr. Rónai György elmondta: mivel a városban egyedül indulnak, a négy évvel ezelőtti eredmény elérésével lennének elégedettek.

Madarasi István arról beszélt, hogy megválasztása esetén markáns baloldali programot valósítana meg. Azokra a tömegekre számít akik változást szeretnének.

Hajdú-Biharban a tízezer lakosnál nagyobb települések nagy részén szintén önállóan mérettetik meg magukat a szocilisták jelöltjei a választáson. Ugyanakkor, mint ahogy a megyei elnök, Huszka Imre is elmondta, Balmazújvárosban és Hajdúszoboszlón nem indítanak saját embereket, ott civil szervezetek jelöltjeit támogatják.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában