Helyi közélet

2014.07.03. 15:44

Tyúkot akart lopni a hosszúpályi ház udvaráról

Hosszúpályi - Hosszúpályiban, egy családi ház udvaráról próbált meg ellopni két tyúkot a gyanúsított.

Hosszúpályi - Hosszúpályiban, egy családi ház udvaráról próbált meg ellopni két tyúkot a gyanúsított.A rendelkezésre álló adatok szerint 2014. július 2-án 18 óra 45 perc körüli időben, Hosszúpályiban egy férfi átmászott az egyik családi ház kerítésén, majd az udvaron megfogott két tyúkot. A házban tartózkodó 69 éves sértett észrevette a tolvajt és telefonon értesítette a helyi rendőrőrs egyenruhásait. Az asszony aztán rákiáltott a tettesre, aki elengedte a baromfikat és elmenekült.

A bejelentést követően a rendőrök azonnal a helyszínre mentek és látták az ismeretlen férfit, aki épp akkor mászott át a kerítésen és a vasúti sínek mellett a Bajcsy-Zsilinszky utca irányába szaladt. Az egyik járőr követte a tolvajt, míg társa a szolgálati gépkocsival egy másik úton került a menekülő útjába. A helyi lakos a rendőrautót látva megállt, majd az egyenruhások megbilincselték és előállították a Debreceni Rendőrkapitányságra. A nyomozók a 26 éves R. Attilát gyanúsítottként kihallgatták.

A Debreceni Rendőrkapitányság vele szemben lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja a nyomozást.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában