Helyi közélet

2014.07.03. 07:45

Megkérdeztük: Ön milyen fellépőket, rendezvényeket látna szívesen a Cívis Korzón?

Debrecen – Németországhoz hasonlóan hazánkban is divatba kellene hozni a sörfesztivált. Véleményem szerint egy, a magyar „folyékony kenyeret” népszerűsítő fesztivál hasonló sikereket arathatna – vélekedett Nánási Sándor.

Debrecen – Németországhoz hasonlóan hazánkban is divatba kellene hozni a sörfesztivált. Véleményem szerint egy, a magyar „folyékony kenyeret” népszerűsítő fesztivál hasonló sikereket arathatna – vélekedett Nánási Sándor. Pásztor Marcell szerint akár sör-, akár borfesztiválról is szó eshetne a korzó keretei között. – Ugyan pálinkafesztivált már évek óta rendez a város, az emberek nem vennék rossz néven az évenkénti kettőt sem – mondta.

– Legutóbb egy debreceni sportáruházhoz látogattam el, ahol sportbemutatókat tekintettem meg. Egy különböző keleti mozgáskultúrát felvonultató küzdősportfesztiválra szívesen eljönnék a belvárosba – osztotta meg velünk Tábori Nikolett.

Hatvani Tibor járműfesztivált tekintene meg, ha erre alkalom adódna. – Leginkább motoros, streetbemutatókat látnék – árulta el.

– A Road Blues Companyt szívesen fogadnám. A szervezők helyében ingyenes szűrőprogramokat tartanék, nagy lenne az érdeklődés - hallhattuk Fagyal Bence Zsoltot.

– Hagyományőrző programokat, ezen belül népi mesterségek bemutatóit látnám nagy örömmel – fogalmazott Balogh Norbert.

HBN-BL|Fotók: Derencsényi István


Debrecen, 2014. július 2., szerda (MTI) - A nyári hétvégéken tartó debreceni Cívis Korzó keretében pénteken és szombaton rendezik meg a XX. Szomszédolás Országos Gyermek Néptáncfesztivált, valamint a kézművesek, helyi kistermelők és iparművészek vásárát Debrecenben főterén - közölték a szervezők szerdán sajtótájékoztatón.


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában