Helyi közélet

2014.07.16. 07:40

Megkérdeztük: Hogy tetszett a világbajnoki döntő?

Debrecen – Meglepett, hogy hosszabbítás volt, nem számítottam rá. A döntő gól nagyon tetszett – hallhattuk Ancza Mariannától.

Debrecen – Meglepett, hogy hosszabbítás volt, nem számítottam rá. A döntő gól nagyon tetszett – hallhattuk Ancza Mariannától.

– Eléggé védekező játékot játszott mindkét csapat. Nem volt egy izgalmas mérkőzés, azonban ennél sokkal ­rosszabb meccseket is láttunk a világbajnokság alatt – osztotta meg velünk Veres Imre.

– Meg is lepett az eredmény és nem is. A német–brazil 7–1-es elődöntő után számítottam a németek sikerére. Az argentinoknak több gólhelyzetük volt – mondta Pásztor Patrícia.

– Nagyon színvonalasnak találtam a döntőt. A németek győzelmét vártam, hiszen az egész tornán kiegyensúlyozott teljesítményt nyújtottak. Az argentinok olyan jól védekeztek, hogy majdnem sikerült kihúzniuk a hosszabbítást is – hallhattuk Leskó Tamástól.

– Nem szeretem a németeket, mert túl precízek, túl jók és legyőzték az argentinokat, akik kihagyták a helyzeteket. Mindkét csapat jó, de igazán az argentinokat preferálom – fogalmazott Tenkely Máté.

– Örültem a németek győzelmének, tudtam, hogy egy jó, masszív csapat – nyilatkozott Vámosi Marcell.

HBN|Fotók: Molnár Péter

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában