Helyi közélet

2014.07.01. 15:54

Köz-pontban minden, ami a fiatalokat érinti

Debrecen - Információs és szórakoztató központ nyílt újra a fiatalok számára.

Debrecen - Információs és szórakoztató központ nyílt újra a fiatalok számára.Plafonig ér a plakát azon a falfelületen, amely a KÖZ-Pont Ifjúsági Iroda elmúlt 14 évének rendezvényeit hivatott megörökíteni, az egyesület kedden nyílt irodájában.

Az információs pont és közösségi tér a pláza földszintjén várja minden nap a fiatalokat, akik érdeklődhetnek diákmunkákról, európai önkéntességről, kötelező iskolai szolgálatról, ingyen tanulhatnak spanyolul és olaszul, de rendezhetnek kiállítást, moziklubot és hamarosan kikapcsolódhatnak pingponggal, x-box-szal is – számolt be a helyiség hétfői nyitásán Bálega János, az egyesület elnöke. Az egyetemi tanár elmondta: már korábban is működött az iroda, de az egy emelettel feljebb lévő helyiséget egyrészt „kinőtték”, másrészt bérlője akadt, a bevásárlóközpont ekkor ajánlotta fel a mostani teret. Ez az iroda hitelesíti mindazt, amiért létrejött, hiszen minden négyzetcentiméterét lelkes fiatalok díszítették – emelte ki az elnök, aki várja a további közösségépítő ötleteket.

HBN–HABE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában