Helyi közélet

2014.07.08. 09:59

Három prostituált bukott le - Rendőrségi hírek a megyéből

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ország területén történt jogellenes tartózkodás miatt.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 5 személyt fogtak el, akik közül 4 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, 1 főt az ország területén történt jogellenes tartózkodás miatt. Az egyenruhások 21 személyt állítottak elő, ebből 4 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 4 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amelyek közül 1 súlyos és 3 könnyű sérüléssel végződött.

A Debreceni Rendőrkapitányság tiltott prostitúció szabálysértés elkövetése miatt indított eljárást három nő ellen. A járőrök 2014. július 7-én 14 óra 20 perc körüli időben, Debrecenben a Pallagi úton értek tetten egy 19 éves máriapócsi lakost, aki tiltott helyen, anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedőknek. Nem sokkal később, 14 óra 55 perckor a Nagyerdei körúton igazoltattak egy nőt az egyenruhások. A 37 éves debreceni lakos szintén anyagi ellenszolgáltatásért szexuális szolgáltatást kínált az arra közlekedőknek. Harmadik társukat 21 óra 30 perckor a Pallagi úton érték tetten a rendőrök. A járőrök a 31 éves helyi lakost és a másik két szabálysértőt is elfogták és előállították a rendőrkapitányságra, ahol a gyorsított bíróság elé állítás céljából őrizetbe vették őket.

Az ártándi közúti határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2014. július 7-én 10 óra körüli időben egy orosz állampolgár. Az egyenruhások igazoltatták a nőt, aki a magyarországi tartózkodásának jogszerűségét nem tudta igazolni, ezért őt elfogták és előállították a Biharkeresztesi Határrendészeti Kirendeltségre. A 45 éves orosz nőt tiltott határátlépés szabálysértés elkövetése miatt, meghallgatását követően a Bevándorlási és Állampolgársági Hivatal Észak-alföldi Igazgatóságára vitték.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában