Helyi közélet

2014.06.15. 10:14

Vita, verekedés Hajdúsámsonban

Hajdúsámson - A Készenléti Rendőrség járőrei és a Nyíradonyi Rendőrőrs egyenruhásai intézkedtek egy hajdúsámsoni verekedés helyszínén.

Hajdúsámson - A Készenléti Rendőrség járőrei és a Nyíradonyi Rendőrőrs egyenruhásai intézkedtek egy hajdúsámsoni verekedés helyszínén.

A rendelkezésre álló adatok szerint, 2014. június 14-én 22 óra körüli időben egy hajdúsámsoni lakos telefonon tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletére, miszerint az egyik utcában verekedés van.

A helyszínen a Készenléti Rendőrség és a Nyíradonyi Rendőrőrs járőrei adatgyűjtést végeztek, valamint tanúkat hallgattak meg. A tudomásukra jutott információk alapján, V. László összeveszett S. Jánossal és gyermekeivel, majd a vita hevében az apa a házuk előtt megütötte vitapartnerét. A veszekedés közben a helyszínre ment egy társaság, akik megrongálták a 41 éves férfi házát, valamint annak kerítését, majd egyikük bement az udvarra. S. János a hívatlan, agresszív vendéget egy alkalommal fejen vágta.

A rendőrök a sérülthez mentőt hívtak, majd a két hajdúsámsoni férfit elfogták és előállították a Nyíradonyi Rendőrőrse, ahol a nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A 27 és 41 éves férfiak ellen a Hajdúhadházi Rendőrkapitányság garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatja az eljárást.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában