Helyi közélet

2014.06.15. 10:19

Szerencsésen megérkeztek Indonéziába a debreceni táncosok

Tenggarong, Debrecen – Összesen 14 óra buszút, 19 óra repülés, 840 kiló poggyász, és részletekben 9 óra alvás – mondhatnánk, ez a Debreceni Hajdú Táncegyüttes eddigi, és a maga nemében így is tekintélyes mérlege az indonéziai vendégszerepléshez kapcsolódóan, tekintve, hogy még csak most érkeztek a távoli országba.

Tenggarong, Debrecen – Összesen 14 óra buszút, 19 óra repülés, 840 kiló poggyász, és részletekben 9 óra alvás – mondhatnánk, ez a Debreceni Hajdú Táncegyüttes eddigi, és a maga nemében így is tekintélyes mérlege az indonéziai vendégszerepléshez kapcsolódóan, tekintve, hogy még csak most érkeztek a távoli országba. A fesztiválrajt előtti gyors összegzést magyar idő szerint szombaton késő este kaptuk az együttes részéről Rózsavölgyi Bálinttól.

Mint korábban hírül adtuk, a Hajdú felnőtt társulata június 14–23. között – egyedüli kelet-közép európai tánckarként – az indonéziai Tenggarongban, az Erau International Folklore & Art Festival elnevezésű rangos nemzetközi találkozón vehet részt.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában