Helyi közélet

2014.06.14. 10:40

Rendőrökkel „hetvenkedtek” a diákok

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság 2014. június 11-én rendezte meg a „Hetvenkedő” elnevezésű vetélkedőjét.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság 2014. június 11-én rendezte meg a „Hetvenkedő” elnevezésű vetélkedőjét.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság – Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság támogatásával 2014. június 11-én rendezte meg a hagyományos „Hetvenkedő” elnevezésű vetélkedőjét helyi felső tagozatos diákok számára a Hajdúnánási Strandfürdő területén.

A vakáció előtt ugyanis nagyon fontos felhívni a kisdiákok figyelmét minden rájuk leselkedő veszélyre. A programok éppen ezért azt a célt szolgálták, hogy a gyerekeket játékosan vezessék rá a biztonságos közlekedésre. A rendezvény több helyszínen zajlott: a nebulóknak közlekedési kvízt, KRESZ tesztet kellett kitölteniük, de kerékpáros ügyességi versenyen vízi vetélkedőn és strandfociban mérték össze tudásukat. A helyi általános iskolások a verseny végén a jól láthatóságot szolgáló eszközöket, szóróanyagokat kaptak, amelyek a szünidőben a gyermekek biztonságát szolgálják majd.

Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában