Helyi közélet

2014.06.17. 10:15

Példás az óvoda munkája

Hajdúböszörmény - Minősített referencia-intézmény lett a Napsugár Óvoda Polgári utcai székhelyóvodája.

Hajdúböszörmény - Minősített referencia-intézmény lett a Napsugár Óvoda Polgári utcai székhelyóvodája.

Háromtagú minősítő bizottság szakértői ellenőrizték a Hajdúböszörményi Napsugár Óvoda Polgári utcai székhelyóvodájának szakmai, módszertani gyakorlati munkáját. Alapos, mindenre kiterjedő szempontsor alapján állapították meg, hogy az óvoda befogadó és kompetenciaalapú pedagógiai gyakorlata példaértékű, kiváló.

– Most kaptuk a jó hírt, hogy az eddig látogatott, több mint 50 intézményből mi vagyunk a másodikak, akik megfeleltek a magas szintű elvárásoknak, és elnyerték a minősített referencia-intézményi címet. Ez nagy felelősséggel jár, hiszen meg kell tanulnunk átadni azt a tudást, jó gyakorlatot, amelynek birtokában vagyunk, fel kell készülnünk a már gyakorlatban dolgozó óvodapedagógusok képzésére. Az elmúlt időszakban több szakmai napot, műhelymunkát szerveztünk, s a résztvevők így írtak rólunk: „végre egy óvoda, ahonnan ötletekkel, projekttervekkel mehettünk haza, ahol magas színvonalú szakmaisággal találkoztunk! – fogalmazott Göröghné Bocskai Éva óvodavezető.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában