Helyi közélet

2014.06.02. 11:43

Küldjön hírt! - Gyermeknapi rendezvény a Debreceni Gyermekklinikán

Debrecen - A Debreceni Gyermekklinikára beköltözik a gondtalan szórakozás és a legmodernebb gasztronómiai újdonság!

Debrecen - A Debreceni Gyermekklinikára beköltözik a gondtalan szórakozás és a legmodernebb gasztronómiai újdonság!

Az Együtt a Lukémiás Gyermekekért Alapítvány és önkéntes segítőik számos programmal várják a kórház kis betegeit június 3-án. Egy nap, mely a vidámságról szól és megszínesíti a gyerekek mindennapjait.

A kórház parkolójában 13 órakor kezdődnek a programok. A szervezők mazsorett és tánc bemutatóval, közös énekléssel, karaoke show-val, arcfestőkkel és kézműves foglalkozással kedveskednek a kicsiknek.

A Debreceni Kórház parkolójába begurul Európa első és egyetlen mozgó tésztabárja is. A Pasta Station 120 adag, mester szakácsok által elkészített tészta csodával örvendezteti meg a gyerekeket. A kürtöskalácsok, kekszek, csokik mellé igazi gasztro különlegességgel ajándékozzuk meg a kis vendégeket. Azok akik szeretnék kipróbálni hogy milyen egy mozgó konyhában, friss házi tésztát készíteni és feldíszíteni, beállhatnak a Pasta Station csapatához!

Az alapítvány a Debreceni Egyetem Gyermekgyógyászati Intézete számára az évek során több mint 17 000 000 forint összeget adományozott, segítséget nyújtva a kórház steril klímarendszerének fejlesztéséhez, beteg gyermekeket kiszolgáló betegszállító mentőautó üzemeltetéséhez valamint a kórház infúziós gyógyszeradagoló rendszerének kialakításához.

A 2003-ban alapított Együtt a Leukémiás Gyermekekért Alapítvány családtámogatási programjának keretében 51 000 000 Ft-ot meghaladó összeget adott át az évek során, több mint 500 családnak havi anyagi támogatás során. Az Alapítvány elsőrendű céljának tekinti, hogy hozzájáruljon a gyermekkórházakban és a gyermek onkológiai központokban folyó gyógyító tevékenységhez, valamint a leukémiás gyermekeket nevelő családok életkörülményeinek javításához.

- Együtt a leukémiás gyermekekért Alapítvány -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában