Helyi közélet

2014.06.24. 16:37

Elkészült az új csomópont

Debrecen - Újraaszfaltozzák a Faraktár utcai felüljáró tönkrement járdáját.

Debrecen - Újraaszfaltozzák a Faraktár utcai felüljáró tönkrement járdáját.

Elkezdődött a Faraktár utcán felépített új áruház környékén kialakított csomópont műszaki átadása-átvétele. A következő egy-két hétben ezzel összefüggésben még várhatóak kisebb munkavégzések a környéken.

Mint arról korábban beszámoltunk, jelentősen megváltozik a forgalmi rend a város egyik legforgalmasabb utcájában. Egyebek mellett a Mák utcát a Falóger területén keresztül kivezették a Faraktár utcára, új jelzőlámpákat szereltek fel és kanyarodósávokat alakítottak ki.

Járda javítás

Az ott végzett munkákkal kapcsolatban egyik olvasónk arra hívta fel a figyelmet, hogy a Faraktár utcai felüljáró városból kivezető oldalán, a felújításból kimaradt járdán sok helyen széles törések, gyűrődések vannak. A balesetveszélyes gödrök szélessége néhol eléri a 30-40 centimétert.

Megkeresésünkre a polgármesteri hivatal illetékese azt ígérte, hogy a felüljárótól a Kolónia utcáig tartó járda repedéseit két héten belül kijavítják, leaszfaltozzák.

HBN-OCs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában