Helyi közélet

2014.06.03. 17:57

Családi Nap az egyetemen

Debrecen - Idén is megrendezte a hagyományos Családi Napot, valamint ezzel együtt újdonságként az Alumni Közösség „Iciri-piciri alumni" programját az egyetem.

Debrecen - Idén is megrendezte a hagyományos Családi Napot, valamint ezzel együtt újdonságként az Alumni Közösség „Iciri-piciri alumni" programját az egyetem.

A dolgozókat, családjukat és az alumni közösség tagjait május 31-én ismét a Nagyerdei Kultúrparkba invitálta a szervező Mentálhigiénés és Esélyegyenlőségi Központ. Az idei rendezvény újdonsága volt, hogy a programokhoz ezúttal az Alumni Központ is csatlakozott.

A Családi Nap ingyenes programjaira több mint 500 regisztráció érkezett.

A Nagyerdei Kultúrpark Vitéz László Színpadán Jávor András általános rektorhelyettes köszöntötte a résztvevőket. Hangsúlyozta: jó együtt látni a legkisebbeket, a majdani egyetemistákat az alumnusokkal, az egykori hallgatókkal, hiszen a családi nap is a közösségépítés egyik formája, amelynek immár hagyományai vannak a Debreceni Egyetemen.

A gyerekeket az Állatkert látnivalóin túl arcfestés, közlekedésbiztonsági bemutató, aszfaltrajzverseny és koncert várta, de a szakvezetéssel kísért sétán meg lehetett nézni a látványetetést a fehér kezű gibbonoknál, a lajhárnál és a pingvineknél is.

A Debreceni Egyetem egyébként a közelmúltban nyerte el ismét a Családbarát Munkahely kitüntető címet.


Debrecen - Ismét pályázott és újra elnyerte a kormány által meghirdetett családbarát munkahely címet a Debreceni Egyetem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában