Helyi közélet

2014.05.13. 14:02

Párcserés támadás: Szeretem a feleségem

Debrecen - A burkolt erotikától fűtött komédiát 16 éven felülieknek ajánlják.

Debrecen - A burkolt erotikától fűtött komédiát 16 éven felülieknek ajánlják.Május 30-án folytatódik a színházi előadás-sorozat a Lovardában, ezúttal egy pikáns komédiát, Michael Stewart Szeretem a feleségem című darabját láthatja a közönség.

Nagy sikerű nyitány

Március végén debütált a Lovarda Pódium programsorozat, ami bebizonyította, hogy a helyi publikum a könnyed szórakozást, a vidám, zenés, szórakoztató előadásokat igencsak szereti, egy hely sem maradt ugyanis üresen a teremben.

A színházi rendezvénysorozat folytatásaképpen a Szeretem a feleségem című párcserés vígjátékot mutatják be olyan népszerű színészek, mint Magyar Attila, Pikali Gerda, Szakács Tibor, Timkó Eszter és Beleznay Endre.

A történet szerint két átlagos házaspár a házasélet kényelmét úgy szeretné felpezsdíteni, hogy párt cserélnek, ám a döntő pillanatban mindenki rájön, hogy mégis a saját társát szereti és a csere csak lelkiismeret-furdalást szül.

A kétfelvonásos, zenés-táncos, burkolt erotikától fűtött, ágyjeleneteket is tartalmazó komédiát a témája miatt a 16 éven felülieknek ajánlják.

HBN-SZL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában