Helyi közélet

2014.05.14. 11:12

Megkérdeztük: Ön helyet cserélne-e a leggazdagabb magyarokkal?

Debrecen - Arról kérdeztük olvasóinkat, hogy szívesen helyet cserélnének-e leggazdagabb honfitársainkkal.

Debrecen - Arról kérdeztük olvasóinkat, hogy szívesen helyet cserélnének-e leggazdagabb honfitársainkkal.Siposné Debreceni Zsuzsa szerint egy ilyen mérvű változás édes teher lehet és öröm is egyben, de igyekezne, hogy ne változzon meg túlságosan a személyisége.

Szanyi Zsolt nem cserélne senkivel, mivel elégedett a saját életével. Azt nem állítja persze, hogy nem vágyna több pénzre, de a jelenlegi körülményei minden szempontból kiegyensúlyozottak.

– Nem cserélnék senkivel, az biztos, mert nem vonz a pénz és a csillogás. Számomra az a fontos, hogy boldog legyek és őszinte. Én erre fordítanék inkább energiákat – fogalmazott Dancs Anna.

– Én szeretnék gazdag lenni, mert jó érzéssel töltene el, ha mindenem meglenne. Amennyiben eljutnék odáig, hogy nem tudom mire költeni a pénzem, akkor utazgatnék a nagyvilágban. Azt nem tudom, hogy mindez mekkora felelősséggel járhat, de ennek ellenére kipróbálnám – közölte Rózsa Tamás.

– Én szívesen cserélnék ezekkel az emberekkel, mert amolyan hétköznapi hős lehetnék. Igyekeznék sokat adakozni, segíteni az embereken, de nyilván magamra is többet fordítanék – mondta el Szilágyi Dávid.

– Mivel boldog és kiegyensúlyozott családban élek, így nem cserélnék senkivel. Talán furcsán hat, de elégedett vagyok az életemmel – válaszolta Nagy Ágnes.

HBN | Fotók: Matey István

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában