Helyi közélet

2014.05.07. 17:18

Hatékonyan és elszántan védeni

Debrecen - Harcolnának a nemzeti érdekek megvédéséért.

Debrecen - Harcolnának a nemzeti érdekek megvédéséért.- Akik azt akarják, hogy Magyarország lépjen ki az Európai Unióból, azok a magyar családoknak akarnak rosszat és komoly pénzügyi forrásoktól fosztanák meg az országot - jelentette ki a Fidesz szerdai sajtótájékoztatóján Pósán László országgyűlési képviselő. Mint mondta, az unió nélkül nem tudták volna elvégezni a déli és a keleti városrészek csatornázását, megújítani és korszerűsíteni a szennyvíztelepet, valamint a kettes villamos beruházása sem valósulhatott volna meg.

- A Fidesz az elmúlt négy évben igyekezett megvédeni a nemzeti érdekeket az európai parlamentben és ezt a továbbiakban is folytatni szeretnénk. Fontos, hogy olyan képviselők legyenek Brüsszelben, akik hatékonyan és elszántan meg tudják védeni Magyarország érdekeit - hangsúlyozta a párt képviselője. Ugyanakkor kiemelte, hogy még komoly harcokat kell vívni, ahhoz, hogy megvédjék a magyar földet, a rezsicsökkentést, vagy akár a pálinkafőzést.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában