Helyi közélet

2014.05.26. 13:58

Annak jó, aki élni tud vele

Debrecen – A lehetőségek a csatlakozással kiszélesedtek mind az egyéneknek, mind a vállalkozásoknak, de csak azoknak kedvez ez, akik ki tudják használni. Ebben viszont nagy a lemaradásunk, bár sokan inkább az uniót szidják, és nem veszik észre, hogy mi nem vagyunk elég felkészültek, illetve versenyképesek – felelte Miklóssy Ferenc, a megyei kereskedelmi és iparkamara elnöke.

Debrecen – A lehetőségek a csatlakozással kiszélesedtek mind az egyéneknek, mind a vállalkozásoknak, de csak azoknak kedvez ez, akik ki tudják használni. Ebben viszont nagy a lemaradásunk, bár sokan inkább az uniót szidják, és nem veszik észre, hogy mi nem vagyunk elég felkészültek, illetve versenyképesek – felelte Miklóssy Ferenc, a megyei kereskedelmi és iparkamara elnöke. A Keviép ügyvezető igazgatója hozzátette: Európa nehéz helyzetben van, amit a demokrácia öncélú, parttalan értelmezése is okozott, de nekünk akkor is az unióhoz kell tartoznunk.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában