Helyi közélet

2014.05.16. 11:02

A gyepmesteri telep közös lesz

Tiszacsege - A csegei képviselő-testület áprilisban tartott rendkívüli ülésén hozzájárulását adta a LEADER- térségek közötti együttműködésen alapuló pályázat keretében elkészített, <em>„Esélyt az állatoknak” – gyepmesteri telep létesítése Egyeken"</em> című projekt megvalósításához, amelyben Egyek, Tiszadorogma és Tiszacsege települések önkormányzatai közösen gyepmesteri telepet működtetnének.

Tiszacsege - A csegei képviselő-testület áprilisban tartott rendkívüli ülésén hozzájárulását adta a LEADER- térségek közötti együttműködésen alapuló pályázat keretében elkészített, „Esélyt az állatoknak” – gyepmesteri telep létesítése Egyeken" című projekt megvalósításához, amelyben Egyek, Tiszadorogma és Tiszacsege települések önkormányzatai közösen gyepmesteri telepet működtetnének.

Ezen belül Tiszacsege önkormányzata vállalja egy darab rozsdamentes műszerasztal beszerzését. Az eszköz hatvanezer forintba kerül, vételi árának huszonhét százalékát szükséges önerőből fedeznie a városnak – ezt az ez évi költségvetésébe az általános tartalék terhére biztosítja a település önkormányzata.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában