Helyi közélet

2014.04.04. 11:54

Most érdemes: elsősegélynyújtást a szünetben

Debrecen - A jogosítványhoz szükséges vizsgát másfél nap alatt megszerezhetik a diákok a Vöröskereszt képzésén.

Debrecen - A jogosítványhoz szükséges vizsgát másfél nap alatt megszerezhetik a diákok a Vöröskereszt képzésén.

Gondoltak idén is a diákokra a Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Oktatási és Vizsgaközpontjában. A tavaszi szünetben, április 17-én és 22-én kétnapos képzést tartanak Debrecenben a Hatvan utca 37. szám alatt, hogy a tanulók gyorsan és jó hangulatban megtanulhassák a közúti elsősegélynyújtás alapfokú ismereteit. A második napon a sikeresen vizsgázók megkapják a jogosítványhoz szükséges okmányt.

Nyugodtak lehetnek

Érdemes a diákoknak akkor megszerezni a dokumentumot, amikor ráérnek – ez sokéves tapasztalat a képzés és vizsgáztatás szervezésében. A járművezetésre készülve nyugodtak lehetnek, nem kerülnek időzavarba egyéb vizsgáik, kurzusaik miatt.

Látványos műsebeken, naprakész ismeretekkel és hatékonyan oktatják a szakemberek az elsősegélynyújtást. Az elmúlt évek tapasztalata szerint az itt felkészített tanulók többsége sikeresen vizsgázik.

Az érdeklődők jelentkezhetnek személyesen a helyszínen (a Hatvan utca 37. szám alatt), e-mailben a [email protected]-n, interneten (www.hajdubihar.voroskereszt.hu) portálon, vagy telefonon (52/ 316-330 és a 316-679-es számokon).

- Magyar Vöröskereszt Hajdú-Bihar Megyei Szervezete -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában