Helyi közélet

2014.04.28. 14:51

Először a stadionban – május 1-jén kapunyitás

Debrecen - A húszezernél is több vendéget sztárok szórakoztatják majd.

Debrecen - A húszezernél is több vendéget sztárok szórakoztatják majd.Könnyű- és komolyzenei produkciók egyaránt színesítik csütörtökön a nagyerdei aréna nyitóünnepségét, az énekeseket olyan kiváló együttesek segítik, mint az Abrakazabra zenekar és a Debreceni Kodály Filharmónia. Miklósa Erika Kossuth-díjas opera-énekesnő az este folyamán többször is színpadra lép, a gálaműsor első részében Sarah Brightman és Andrea Bocelli Time to Say Goodbye című dalát Sasvári Sándorral énekli.

– Először lépek majd be csütörtökön az elkészült stadionba. Új élmény lesz nekem is, premierszerű érzés, annál is inkább, mert Sasvári Sándorral még soha nem énekeltük ezt a dalt közösen korábban, a stadionban fogjuk a kezdés előtt elpróbálni először – nyilatkozta lapunknak Miklósa Erika, aki az ünnepi nyitóbeszédek után elsőként énekelheti a magyar himnuszt a Nagyerdei Stadionban.

Mint az opera-énekeső mondta, a megnyitón egy másik dalt is hallhat tőle a közönség, mégpedig egy rendkívül ismert áriát, ami igazi futballközönség-lelkesítő dal lehet: Bizet Carmenjéből választottam egy könnyen emészthető darabot, a Habanerát.

Az idei különleges majális programjai már az avatót megelőzően, délelőtt elkezdődnek a stadion mellett, ahol többek között ingyenes Csík- és Bikini-koncertek is várják a közönséget.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában