Helyi közélet

2014.04.17. 12:11

Átírta a rendszámtáblát - Rendőrségi hírek Hajdú-Biharból

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyt fogtak el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten.

Hajdú-Bihar - A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök az elmúlt 24 órában 2 személyt fogtak el, akiket bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Az egyenruhások 27 személyt állítottak elő, ebből 7 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt.

Megyénk közútjain a rendőrök 1 közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, amely könnyű sérüléssel végződött.

A Debreceni Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt – szabadlábon hagyása mellett – nyomozást indított egy hajdúbagosi lakossal szemben. A rendelkezésre álló adatok szerint a rendőrök 2014. április 16-án 11 óra 10 perckor Debrecenben, a Kolónia utcán egy Suzuki típusú személygépkocsi sofőrjét vonták intézkedés alá. Az egyenruhások leellenőrizték a gépjárművet, amelyről megállapították, hogy az első, illetve a hátsó ideiglenes forgalmi rendszámtábla utolsó számjegyei festékkel át lettek javítva egy másik számra. A járőrök H. Józsefet bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt elfogták és előállították a rendőrkapitányságra. A nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki a 37 éves férfit, akitől a meghamisított P-s rendszámtáblát és egyéb okmányokat lefoglaltak.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában