Helyi közélet

2014.04.29. 11:21

A hazai foci egykori legjobbjai is itt lesznek

Debrecen - Igazi sztárparádé lesz a Nagyerdei Stadion nyitóünnepségén, ahol a pályát legendás focisták avatják.

Debrecen - Igazi sztárparádé lesz a Nagyerdei Stadion nyitóünnepségén, ahol a pályát legendás focisták avatják.Az Oláh Gábor utcai stadion hétvégi, utolsó mérkőzése után már mindenki, a játékosok és a közönség is az új helyszínre hangolja magát: eljött a korszakváltás ideje. A Nagyerdei Stadion zenés, tűzijátékos avatásáról természetesen nem hiányozhatnak a Loki ifjú játékosai és nagy öregjei sem, akik elsőként léphetnek nézők előtt a vadonatúj gyepre.

Détári, a karmester

A sporteseményt all star-mérkőzés teszi emlékezetessé, ahol a helyi legendák mellett az elmúlt évtizedek hazai élsportolói rúgják majd a bőrt. A szövetségi kapitány, Pintér Attila játszik majd a védelem közepén, oldalán Garaba Imrével, Mészöly Gézával, s az egykori debreceni játékossal, Pető Zoltánnal. A válogatott karmestere a pálya szélén Détári Lajos lesz, de találkozhatunk Véber Györggyel és Urbán Flóriánnal is. Csatárposzton a Loki életét többször megkeserítő Kovács Zoltán és Kovács Kálmán játszik a több mint húszezres közönség előtt.

Az esti focigálát megelőzően zenés műsor hangolja majd a nézőket, de a nagyerdei aréna megnyitójához egész napos majális kapcsolódik a stadion melletti téren, ahol télen a jégpálya várja majd a korisokat.

A stadionban rendezett programokra jegyek elővételben az Atoclub Travelnél, a Főnix Csarnokban, a Kölcsey Központban, az IBUSZ, a Neckermann és az IT Utazási Irodákban, a Líra Könyvesboltban, az OTP Travelnél és a Tourinformban válthatók.

HBN-SZL

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában