Helyi közélet

2014.03.07. 19:59

Police Coffee Debrecenben

Debrecen - A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács szervezésében kötetlenül beszélgettek a debreceni rendőrök az őket felkereső helyi lakosokkal.

Debrecen - A Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács szervezésében kötetlenül beszélgettek a debreceni rendőrök az őket felkereső helyi lakosokkal.

A Debrecen Plázában található CBA üzlet kávézójában rendezte meg a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács és a CBA Kereskedelmi Kft. Police Coffee elnevezésű rendezvényét. Az országos program debreceni helyszínén 2014. március 7-én 11 és 16 óra között az állampolgárok egy csésze kávé mellett kötetlenül beszélgethettek a rendőrökkel problémáikról, azok megoldásának lehetőségeiről, illetve javaslataikkal segíthették a helyi rendőrök munkáját. A nap folyamán a lakosságot Dr. Hatala József a Nemzeti Bűnmegelőzés Tanács elnöke, miniszteri biztos, valamint a Debreceni Rendőrkapitányság szakemberei várták.

A rendezvényt megtisztelte jelenlétével Kósa Lajos, Debrecen Megyei Jogú Város polgármestere, dr. Garamvölgyi László r. dandártábornok, a Nemzeti Bűnmegelőzési Tanács kommunikációs igazgatója, dr. Lingvay Csaba r. ezredes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság rendészeti főkapitány-helyettese, valamint Juhász Zoltán r. alezredes a megyei rendőr-főkapitányság Bűnmegelőzési Osztály vezetője.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -


Debrecen – Érdemes volna több energiát fordítani a beharangozásra, vagy nem bírják feketével?


Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában