Helyi közélet

2014.03.20. 10:24

Palócz Éva lesz a Napló TOP100 Klub vendége - Trend vagy szerencsés csillagzat?

Debrecen - A topmenedzserek a rendezvény előtt élménytúrán vesznek részt a stadionban.

Debrecen - A topmenedzserek a rendezvény előtt élménytúrán vesznek részt a stadionban.Az elmúlt évben kimutatott 1 százalékos gazdasági növekedés vajon már egy gazdasági trendforduló kezdetét jelöli, vagy pusztán a csillagok szerencsés együttállásának (az agrárium huszáros teljesítményének és az európai uniós források eredményes lehívásának) köszönhető?

Erről tart előadást a legjelentősebb hajdú-bihari vállalatok vezetőinek Palócz Éva, a Kopint-Tárki vezérigazgatója pénteken este a Napló TOP 100 Klubban, a Divinus Hotelben. A vezető közgazdász úgy véli, hogy a magyar gazdaság növekedési üteme ebben az évben a két százalékot is meghaladhatja, ami ugye duplája az elmúlt évinek. Ráadásul (a szakember szerint) a várható növekedés összetétele is kiegyensúlyozottnak ígérkezik. A TOP 100 Klub tagjai az előadást megelőzően élménytúrán vesznek részt a megújuló Nagyerdei Stadionban, Szűcs Gyula, a Hunép Zrt. vezérigazgatójának „idegenvezetésével”.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában