Helyi közélet

2014.03.03. 11:10

Nicsak, ki beszél?

Debrecen - „<em>Számítógéppel generált személyek a multimédia világában</em>” címmel Kunkli Roland tart előadást a Science Café következő állomásaként.

Debrecen - „Számítógéppel generált személyek a multimédia világában” címmel Kunkli Roland tart előadást a Science Café következő állomásaként.

A Debreceni Egyetem tudományos előadássorozata, a kéthetente jelentkező Science Café szokatlan környezetben, az intézmény falain kívül népszerűsíti közérthető, olykor játékos formában a legfrissebb, legérdekesebb tudományos eredményeket.

A mostani előadás témája a számítógépes grafika. Kunkli Roland tanársegéd, a Debreceni Egyetem Komputergrafikai és Képfeldolgozás Tanszék oktatója látványos kép- és hanganyag kíséretében mutatja be a fejlődés útját, az eddig elért eredményeket, és hogy mi várhat ránk a jövőben a számítógépes arcmodellezés és beszédkeltés területén.

Az előadás időpontja: 2014. március 5. szerda 15 óra

Helyszín: Fórum Bevásárlóközpont, Libri Könyvesbolt (Debrecen, Csapó u. 30.)

- Debreceni Egyetem -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában