Helyi közélet

2014.03.31. 15:08

„Lesz második forduló”

Debrecen - Csak a címben leírtakat lehet biztos információnak tekinteni a stadionüzemeltetés kapcsán.

Debrecen - Csak a címben leírtakat lehet biztos információnak tekinteni a stadionüzemeltetés kapcsán.

Nagy hallgatás veszi körül a Nagyerdei Stadion üzemeltetésére kiírt közbeszerzési pályázat első fordulós sikertelenségét. A stadionrekonstrukciós projektre létrejött NSR Kft. kommunikációs vezetője, Krecz Tibor érdeklődésünkre mindössze annyit közölt, hogy lesz második forduló. Egyébiránt ebben mi sem kételkedtünk, hiszen egy hónap múlva lesz a megnyitó, akkora valakinek műsort kell szervezni, ki kell szolgálni a várhatón húszezres közönség igényeit.

Korábban már megírtuk, hogy a működtetésre pályázóknak komplex feladatuk lesz, amiben nem csak a létesítmény vendéglátóegységeinek a kialakítása és üzemeltetése, illetve bérbeadása szerepel, hanem a mérkőzések és a saját rendezvények megszervezése, bonyolítása is.

Emellett legalább 300 millió forint értékben vendéglátó és szolgáltató egységeket, irodát, valamint sportmúzeumot is kell építeniük. Mindezért az átengedett bérleti, reklám- és egyéb bevételeket kapja. Különböző forrásokból úgy tudjuk, valamilyen formai hiba miatt nem hozott eredményt az első forduló, de várhatóan még ebben a hónapban eldől, ki fogja üzemeltetni a létesítményt.

HBN-ÉP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában