Helyi közélet

2014.03.06. 11:24

Leállították egy devizahiteles ellen a végrehajtást

Debrecen - Ismét demonstrált a devizahitelesek érdekeit képviselő Koppány Csoport a Debreceni Törvényszéknél csütörtökön.

Debrecen - Ismét demonstrált a devizahitelesek érdekeit képviselő Koppány Csoport a Debreceni Törvényszéknél csütörtökön. A csoport hajdú-bihari vezetője, Stefánné Tóth Judit a Naplónak azt mondta, a bíróság a devizahitelesnek kedvező határozatot hozott.

– Az illető a bank által havi 220 ezerre emelt törlesztőrészleteket már nem tudta előteremteni. A pénzintézet a követelést átadta egy faktoring cégnek, mely már havi 350 ezret akart beszedni, majd miután nem kapta meg, végrehajtóhoz került az ügy. A mostani ítélet a végrehajtás leállítására vonatkozik. Magáról a hitelről vagy peren kívül, vagy egy másik bírósági eljárás során kellene dönteni – közölte érdeklődésünkre Stefánné Tóth Judit. Megjegyezte: a csoport a közeljövőben a mostanihoz hasonló utcai demonstrációkkal „igyekszik nyomást gyakorolni a bíróságokra”.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában