Helyi közélet

2014.03.26. 19:17

Közlekedésrendészeti járőrverseny Debrecenben

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2014. március 26-án rendezte meg a közlekedésrendészeti járőrverseny megyei döntőjét.

Debrecen - A Hajdú-Bihar Megyei Balesetmegelőzési Bizottság 2014. március 26-án rendezte meg a közlekedésrendészeti járőrverseny megyei döntőjét.Debrecenben, a Főnix Csarnok parkolójában mérhették össze tudásukat a Hajdú-Bihar megyei rendőrök.

A közlekedésrendészeti járőrök 2014. évi szakmai versenyén egy KRESZ, illetve szakmai kérdéseket tartalmazó teszt kitöltését követően egy vezetéstechnikai pályát kellett teljesíteni a motoros és gépkocsizó járőröknek, valamint kiválasztották a megye legjobb karos forgalomirányító egyenruhását is.

A legeredményesebb gépkocsizó járőr Vágner Tamás r. főtörzszászlós, a Berettyóújfalui Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztály beosztottja lett. A motoros járőrök között Kiss János r. törzsőrmester, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Hajdúböszörményi Autópálya Alosztály beosztottja bizonyult a legjobbnak, míg a karos forgalomirányító megmérettetésben Vincze József r. törzszászlós a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Forgalomellenőrző Alosztály beosztottja bizonyult a legjobbnak.

- Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában