Helyi közélet

2014.03.11. 17:46

Enyhe az influenza-aktivitás

Hajdú-Bihar - Az alacsony aktivitás oka lehet az enyhe, szeles, napfényes időjárás, ami nem kedvez a vírus terjedésének.

Hajdú-Bihar - Az alacsony aktivitás oka lehet az enyhe, szeles, napfényes időjárás, ami nem kedvez a vírus terjedésének.A 10. héten az egész megyében összesen 221 megbetegedést regisztráltak az adatszolgáltatásra kijelölt gyermek-, illetve felnőtteket ellátó háziorvosok - tudtuk meg Sándorné dr. Kohut Zsuzsától.

A népegészségügyi szakigazgatási szerv megyei járványügyi osztályvezetője arról tájékoztatott Balmazújváros járásban 87, Debrecen járásban 85, Hajdúböszörmény járásban 48, míg Hajdúszoboszló járásban egyetlen beteget jelentettek a múlt héten. A többi járásban nem volt eset, s idén még közösségi halmozódást sem jelentettek sehonnan. A szakembertől megtudtuk, az idei téli szezonban mintegy 30 ezer ember vette fel a térítésmentes oltást.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában