Helyi közélet

2014.03.06. 10:55

Dr. Vekerdy Tamás a Nyitott Akadémián

Debrecen - Könyve több mint öt hónapja elmozdíthatatlan a sikerlisták éléről.

Debrecen - Könyve több mint öt hónapja elmozdíthatatlan a sikerlisták éléről.Március 20-án végre Debrecenbe is elérkezik dr. Vekerdy Tamás Jól szeretni című fantasztikus előadása, amely az ország minden pontján vastapsot kap.

Jól szeretni…

A neves pszichológus Jól szeretni című új könyve elképesztő népszerűségnek örvend: több mint öt hónapja elmozdíthatatlan a sikerlisták éléről, az olvasók azonnali klasszikusnak nevezik. A könyvhöz kapcsolódó, nem kevésbé kiváló előadás úgyszintén kincsesbányát jelent a lélektan iránt érdeklődők számára, hiszen számos fontos és aktuális témát érint, a Vekerdy Tamástól megszokott bölcsességgel, széles körű tájékozottsággal, lebilincselő stílussal és fergeteges humorral. Sokak fájdalmas tapasztalata, hogy a már felnőtt gyermekük keserűen emlékszik vissza a gyerekkori évekre, és azt állítja: szülei nem értették meg őt, hibás döntéseket hoztak – jót akartak, de rosszul szerették. Természetesen elképzelhetetlen, hogy egy gyerek felnevelése során ne kövessünk el hibákat, ám az már reális célkitűzés lehet, hogy szeretetünk minden tévedésünkön, gyöngeségünkön, konfliktusunkon átragyogjon, a nehézségek idején is eltéphetetlen köteléket jelentsen közöttünk, és biztonságos menedéket gyerekeink számára. Ehhez azonban meg kell tanulnunk jól szeretni.

További részletek a Napló mai számában, illetve a naplo-hu-n.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában