Helyi közélet

2014.03.06. 08:45

Díszburkolatot kap a Kálvin tér

Debrecen - A 2-es villamospálya építéséhez kapcsolódóan díszburkolatot kapnak a „Kálvin tér” elnevezésű megállóhelyek melletti forgalmi sávok.

Debrecen - A 2-es villamospálya építéséhez kapcsolódóan díszburkolatot kapnak a „Kálvin tér” elnevezésű megállóhelyek melletti forgalmi sávok.

A Tanítóképző Főiskola és a Péterfia utcai irodaház között található „Kálvin tér” elnevezésű villamos megállóhelyek menti útszakaszok térkőburkolatot kapnak. A munkálatokat a kivitelező mindkét oldalon a peronok hosszúságában végzi.

A kivitelezés 2014. március 7-én (pénteken) kezdődik és várhatóan 2014 áprilisának elejéig tart.

Ez idő alatt a Kálvin tér csak a Darabos utca felől közelíthető meg és ez irányba is hagyható el. Felhívjuk a gépjárművezetők figyelmét, hogy a Hunyadi János utca felől csak jobbra kis ívben lehet a Darabos utcát megközelíteni!

Kérjük a gyalogosokat, vegyék figyelembe, hogy a kivitelezés miatt lezárt területek munkaterületek, ezért a kordonokon, korlátokon ne járjanak át! A gyalogos- és gépjárműforgalom elől elzárt területeket senki ne használja!

Kérjük a járművezetőket, hogy ne megszokásból, hanem a kihelyezett forgalmi jelzőtáblák utasításainak megfelelően, figyelmesen és óvatosan közlekedjenek!

Türelmüket, megértésüket köszönjük!

Bővebb információ a www.2-esvillamos.hu és a www.dkv.hu internetes honlapokon található.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában