Helyi közélet

2014.02.13. 16:05

Magyar vers-zene a Belvárosi Galériában

Debrecen - A MAG alkotócsoport január 22-én nyílt kiállításához már eddig is több esemény kapcsolódott. A beszélgetést és a tárlatvezetést követően most egy különleges élményt nyújtó délutáni alkalomra hívjuk az érdeklődőket a Belvárosi Galériába (Kossuth u. 1.).

Debrecen - A MAG alkotócsoport január 22-én nyílt kiállításához már eddig is több esemény kapcsolódott. A beszélgetést és a tárlatvezetést követően most egy különleges élményt nyújtó délutáni alkalomra hívjuk az érdeklődőket a Belvárosi Galériába (Kossuth u. 1.).Február 14-én, pénteken, 16.30-kor a kiállított művek szellemiségéhez illeszkedő CD-bemutatót tartunk: Magyar vers-zene címmel hallgathatják meg a debreceni származású, Nagykanizsán élő költő, Czene Csaba verseit Galánfi András előadóművész tolmácsolásában, Pikó Sándor zenéjére.

Az eredeti hangzás visszaadása érdekében CD-ről megszólaló versek és zenék elhangzása előtt Pikó Sándor és Galánfi András megosztja gondolatait hallgatóságával.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt.

- Debreceni Művelődési Központ -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában