Helyi közélet

2014.02.03. 07:35

Kötetlen és könnyed hangulatban telt az est

Debrecen - Az Agrárbál idén tizenötödik alkalommal adott lehetőséget az agrárszakemberek, intézményvezetők, képviselők, professzorok találkozójára, kapcsolataik elmélyítésére.

Debrecen - Az Agrárbál idén tizenötödik alkalommal adott lehetőséget az agrárszakemberek, intézményvezetők, képviselők, professzorok találkozójára, kapcsolataik elmélyítésére. Az Agráriumért Alapítvány és a Debreceni Egyetem Agrártudományi Központja szombaton rendezte meg a neves eseményt, amelyen a Hajdú–bihari Napló főszerkesztője Kiss László, főszerkesztő helyettese Kovács Zsolt és a lapot kiadó Inform Média Kft. ügyvezetője is meghívást kapott.

Utóbbi, Fodor István örömteli feladatot teljesített, ő adta át a kiadó felajánlását, amellyel legkiválóbb eredményeket elért hallgatót támogatja a lapunkat kiadó vállalkozás. Az élelmiszermérnök Bsc szakon tanuló Bodnár Karina Bianka munkáját egy iPad segíti a jövőben, amelyen egy évig előfizetőként olvashatja a digitális Hajdú-Bihari Naplót.

HBN–HABE

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában