Helyi közélet

2014.02.07. 15:46

Körülnézhetünk egy lehető végállomáson

Debrecen – A közösségben való létezés formáiról, problematikájáról szólnak.

Debrecen – A közösségben való létezés formáiról, problematikájáról szólnak.

Bemutatkozó látogatásra érkezik Debrecenbe a Kaposvári Egyetemen végzett színészekből, illetve jelenleg is ott tanuló színészhallgatókból verbuválódott független színházi műhely, a k2 Színház. M. ország gyermekei, avagy egy boldog társadalom makulátlan mosolya című, a Csokonai Színházzal és MODEM-mel koprodukcióban készült előadásukat február 11. és 15. között öt alkalommal láthatja a debreceni közönség a MODEM-ben – adta hírül a teátrum.

– A mindenkori társadalmi alapkérdések ihlette produkció a MODEM legkülönbözőbb tereiben elevenedik meg, hogy a színház, a képzőművészet, a zene és a film nyelvén kezdeményezzen párbeszédet a közösségben való létezés lehetséges formáiról, problematikájáról – egy utópisztikus világ megteremtésével, amelyben a mai magyar társadalmi folyamatok egy lehetséges végállomása fogalmazódik meg – olvasható a közleményben.

HBN

Színlap

k2 Színház – M. ország gyermekei, avagy egy boldog társadalom makulátlan mosolya

  • Játsszák: Boros Anna, Borsányi Dániel, Horváth Szabolcs, Kátai Kinga, Krajcsi Niki, Pallagi Melitta, Piti Emőke, Rózsa Krisztián, Szakács Hajnalka
  • Látvány: Lucia Marneanu m.v., Domokos Barbara
  • Rendező: Benkó Bence és Fábián Péter
  • Bemutató: február 11. További előadások: február 12., 13.,14., 15. Kezdési időpont: 19 óra.
  • Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában