Helyi közélet

2014.02.17. 10:11

Kiállította a 4-es mellé a kis barátnőt

Hajdúhadház – Tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal, fenyegetéssel elkövetett kerítés bűntette miatt végrehajtandó börtönbüntetést kért az ügyészség arra a férfira, aki saját fiatal partneréből csinált örömlányt.

Hajdúhadház – Tizennyolcadik életévét be nem töltött személy sérelmére erőszakkal, fenyegetéssel elkövetett kerítés bűntette miatt végrehajtandó börtönbüntetést kért az ügyészség arra a férfira, aki saját fiatal partneréből csinált örömlányt.A megyei főügyészség hétfői közlése alapján a tizennégy éves lány tavaly júliusban költözött L. Sándorhoz és családjához annak hajdúhadházi házába. Nem sokkal később a vádlott már arra szólította fel, hogy menjen ki a 4-es főútra pénzt keresni prostituáltként, a keresményét pedig adja át neki.

A gyereklány ennek félelmében eleget tett, azonban még július közepén közölte a férfival, hogy nem szeretné tovább csinálni. L. Sándor ekkor kétszer arcon ütötte és combon rúgta a sértettet, aki így nem ellenkezett. A lányt aznap a rendőrök igazoltatták és ő feljelentést tett a férfi ellen. A Debreceni Járási Ügyészség a büntetett előéletű fiatalemberrel szemben vádat emelt a bíróság.

HBN

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a haon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában